Open Close

Εκδηλώσεις στο περίπτερο του Συλλόγου Αποφοίτων

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της παρουσίας του στην 81η ΔΕΘ, οργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο stand που διαθέτει στο περίπτερο 15.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 8μμ-9μμ      Μηχανισμός των Αντικυθήρων. Την παρουσίαση θα κάνει ο ομότιμος καθηγητής Αστρονομίας Γιάννης Σειραδάκης, από τους επιστήμονες που μελέτησαν το μηχανισμό.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 8μμ-9μμΑεροπλάνο drone και ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Την παρουσίαση θα κάνει ο καθηγητής Κύρος Υάκινθος και φοιτητές του που συνεργάστηκαν στην κατασκευή του αεροπλάνου, καθώς και ο καθηγητής Μαδεμλής και φοιτητές που συνεργάστηκαν στην κατασκευή του αυτοκινήτου.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 8μμ-9μμΟι ανασκαφές στη Βεργίνα συνεχίζονται. Την παρουσίαση θα κάνει η ομότιμη καθηγήτρια Αρχαιολογίας Χρύσα Σαατζόγλου- Παλιαδέλλη, η οποία συνεργάστηκε και με τον αείμνηστο Μανώλη Ανδρόνικο την πρώτη περίοδο των ανασκαφών.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 8μμ-9μμ. Το αστεροσκοπείο στον Όρλιακα. Ο φυσικός Σπύρος Κάνουρας θα παρουσιάσει τις εξελίξεις στο θέμα της δημιουργίας τηλεσκοπίου στην κορυφή του όρους Όρλιακας, πάνω από τα Γρεβενά.

Σας περιμένουμε.

Comments are closed.