Open Close

Ημερίδα στα πλαίσια του νέου ΠΜΣ «Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις»

ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

«Εξαρτήσεις: Μεταξύ ποινικής καταστολής και θεραπείας» είναι ο τίτλος της Ημερίδας που πραγματοποιείται με αφορμή την έναρξη του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις» που υλοποιείται από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:30, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Κατούνη 12–14, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών είναι η μελέτη και η έρευνα αφενός του νομικού πλαισίου που αφορά στις εξαρτήσεις και αφετέρου των σύγχρονων πολιτικών πρόληψης, αντιμετώπισης και θεραπείας τους.

Περισσότερες πληροφορίες: τηλ: +30 2310 995267, e-mail: info@law.auth.gr και στην ιστοσελίδαhttp://addictions.law.auth.gr/.

Επικοινωνία με Δημοσιογράφους: Επιστημονικά υπεύθυνη του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις», Καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου του ΑΠΘ, Ελισάβετ Συμεωνίδου, τηλ. 6979800402.

Comments are closed.