Open Close

Social Media & Αναζήτηση Εργασίας

Workshop με Στεύη Ταρλαντέζου είναι Key Account Manager της εταιρείας ΕΜPLOY και επιστημονικά υπεύθυνη για τον τομέα Στρατηγικής Καριέρας. 

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Έναρξη: 20:00
Είσοδος ελεύθερη

Ένα πολύ ενδιαφέρον workshop που αναφέρεται στην έντονη μετατόπιση της διαδικασίας αναζήτησης εργασίας από τις παραδοσιακές μεθόδους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι εργοδότες έχουν στρέψει εκεί το ενδιαφέρον τους, θα αναφερθούμε σε χρήσιμες συμβουλές για το τί πρέπει να κάνεις και τι όχι όταν αναζητάς εργασία με τη βοήθεια των social Media και θα πούμε και συγκεκριμένα χρήσιμα tips για τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (Linkedin, Facebook, Twitter, Pinterest και Instagram).

H παρουσίαση απευθύνεται σε φοιτητές, ανέργους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας που επιθυμούν να διαφοροποιηθούν στην διαδικασία αναζήτησης εργασίας καθώς επίσης και σε ανθρώπους που εργάζονται ήδη και θέλουν να ενισχύσουν την επαγγελματική τους παρουσία.

Την επιστημονική επιμέλεια έχει αναλάβει το τμήμα Στρατηγικής Καριέρας της εταιρείας Συμβούλων Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας EMPLOY. Περισσότερα: www.e-employ.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ

Comments are closed.