Open Close

Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού | Yes Forum

Ενδιαφέρεσαι να εξελίξεις τα soft skills σου, να δικτυωθείς, να γνωρίσεις νέους που έχετε κοινούς προβληματισμούς, να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου, να γίνεις ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών και να αποκτήσεις μοναδικές εμπειρίες ως εθελοντής, αλλά δεν ξέρεις πώς?

Την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα που σε βασανίζουν έρχεται να δώσει η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Χαρτογράφηση εθελοντικών οργανισμών νέων με κεντρικό άξονα την επιχειρηματικότητα» η οποία θα προβληθεί live στο  Facebook του YES FORUM την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 στις 19.00.

Στο κάλεσμα του YES FORUM  με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού» που έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. στις 5 Δεκεμβρίου ανταποκρίθηκαν 20+1 εθελοντικοί οργανισμοί νέων με  επιχειρηματικό, νομικό, τεχνολογικό background και όχι μόνο για να:

*Παρουσιάσουν τις δράσεις τους
*Αναλύσουν την δομή τους κάνοντας αναφορά στην ιεραρχία των μελών του οργανισμού και τις υπάρχουσες ομάδες
*Εστιάσουν στα επιθυμητά soft skills του εθελοντή για την κάθε ομάδα
*Αναφέρουν τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που θα αποκτήσει ένας εθελοντής εάν συμμετέχει στον εκάστοτε οργανισμό
*Παρέχουν πληροφορίες για την εποχή και τον τρόπο υποδοχής νέων εθελοντών
*Απαντήσουν τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων

Οι οργανισμοί που θα συμμετέχουν είναι οι:

αφισα οργανισμων (1)

Για να λαμβάνεις ενημερώσεις και να παρακολουθήσεις την εκδήλωση κάνε *like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/YEStoShipping *εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoVXctpMoF9YeFTcJA3j2DAY8sjR2h4TpE6TX59ve01apBxA/viewform?usp=sf_link

Comments are closed.