Open Close

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων Α΄ Κύκλου Κινητικότητας 2019

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων Α΄ Κύκλου Κινητικότητας 2019

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών στην ιστοσελίδα του http://www.apografi.gov.gr/, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερόμενων υπαλλήλων για μετάταξή τους σε κενή οργανική θέση ή/και απόσπασή τους για προσωρινή κάλυψη αναγκών παρατείνεται έως τις 24 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 23:59 στα πλαίσια του Α ́ Κύκλου Κινητικότητας 2019.

Η είσοδος των ενδιαφερομένων υπαλλήλων στην εφαρμογή του μητρώου είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο https://hr.apografi.gov.gr. Στη συνέχεια οι υπάλληλοι πληκτρολογούν τους κωδικούς TAXISnet που ήδη διαθέτουν.Κατόπιν, ο υπάλληλος επιλέγει «Εξουσιοδότηση» και μεταφέρεται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, όπου μπορεί να δει τις διαθέσιμες θέσεις του κύκλου κινητικότητας και να υποβάλει αίτηση για την θέση/σεις που τον ενδιαφέρουν για μετάταξη ή απόσπαση μέσου του νέου Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας.

Ο υπάλληλος επιλέγοντας το πεδίο «Μετάβαση στις Θέσεις του Κύκλου Κινητικότητας» μπορεί να δει τις κενές θέσεις που προκηρύσσονται στο πλαίσιο του Α’ Κύκλου Κινητικότητας 2019.

Στη συνεχεία, μέσω της επιλογής «Νέα Αίτηση» μπορεί ο ενδιαφερόμενος να υποβάλει αίτηση για την πλήρωση μιας ή περισσοτέρων κενών θέσεων με μετάταξη ή/και προσωρινή κάλυψη αναγκών με απόσπαση. Η αίτηση υποβάλλεται μέσω κατάλληλα διαμορφωμένης ηλεκτρονικής φόρμας, όπου η εφαρμογή προσυμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία από την καρτέλα του υπαλλήλου όπως αυτή τηρείται από την Διεύθυνση Προσωπικού του Φορέα του. Επιλέγοντας το πεδίο «Προσθήκη Θέσης» μπορεί να προστεθεί η θέση/θέσεις που επιθυμεί.

Comments are closed.