Open Close

Συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τους εκπροσώπους Τομέα Παιδείας της Ελληνικής Λύσης

Συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τους εκπροσώπους Τομέα Παιδείας της Ελληνικής Λύσης

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός κ. Βασίλης Διγαλάκης, και η Γενική Γραμματέας κα Αναστασία Γκίκα, συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του Τομέα Παιδείας της Ελληνικής Λύσης, κ. Κωνσταντίνο Μπούμπα Βουλευτή, κα Σοφία-Χάιδω Ασημακοπούλου Βουλευτή, κα Δήμητρα Κρητικού Τομεάρχη Παιδείας και κ. Νικόλαο Πολίτη νομικό. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο του διαλόγου που η ηγεσία του Υπουργείου διενεργεί με τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, την ειδική αγωγή καθώς και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Υπουργείο για την εξωστρέφεια του εκπαιδευτικού συστήματος.

Η Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ελληνικής Λύσης για το νομοθετικό έργο και τον στρατηγικό σχεδιασμό του. Η κα Κεραμέως τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταβληθεί μία κοινή προσπάθεια από όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες για τον εντοπισμό σημείων σύγκλισης, πέρα και πάνω από κόμματα, στον Τομέα της Παιδείας, προς όφελος ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας και της ελληνικής κοινωνίας.

Comments are closed.