Open Close

Σύσταση ομάδας εργασίας για την υλοποίηση της ένταξης των προνηπίων στην υποχρεωτική δίχρονη προσχολική εκπαίδευση

Η καταγραφή ποσοτικών στοιχείων που αφορούν στην προσχολική εκπαίδευση και στη φροντίδα στην πρώιμη παιδική ηλικία, ανά δήμο της χώρας, αποτελεί το αντικείμενο της Ομάδας Εργασίας που συστήνεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Τα μέλη της Ομάδας Εργασίας είναι οι:

- Πολίτης Γεώργιος, Προϊστάμενος της Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ., ως Πρόεδρος.

- Τζιντάνου Βασιλική, Προϊσταμένη του Τμήματος Β’ της Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ., ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μπολώτα Μαρία, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Τμήμα Β’ της Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ..

- Σύρκου Μαργαρίτα, Ειδική Σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Σαρρή Ιωάννη, Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργείου Εσωτερικών .

- Καΐλα Ευδοξία, Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ρουσοπούλου Σταυρούλα, Προϊσταμένη του Τμήματος Ενίσχυσης Οικογενειακής Συνοχής του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

- Χιωτάκης Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς, εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κοτρωνιά Γεώργιο, Δημοτικό Σύμβουλο Λαμίας.

- Γκοτσόπουλος Θεόδωρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Λάμπρου Χαράλαμπο, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Η Ομάδα Εργασίας καλείται να ολοκληρώσει το έργο της έως τις 27-4-2018.

Η Απόφαση

Comments are closed.