Open Close

Από έλεγχο οι δηλώσεις των υποψηφίων για τα ΑΕΙ

Μετά τον έλεγχο στο τέλος της κατάστασης αναγράφεται το ονοματεπώνυμο των καθηγητών που πραγματοποίησαν τον οπτικό έλεγχο με τις υπογραφές τους, καθώς και το ονοματεπώνυμο και η υπογραφή του Διευθυντή του σχολείου.

Με τρεις εγκυκλίους που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας ζητά από:

1. Τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να παραδώσουν άμεσα στους Διευθυντές των Λυκείων της αρμοδιότητάς τους τις αντίστοιχες καταστάσεις για τη διενέργεια του οπτικού ελέγχου.

2. Τους Διευθυντές των Λυκείων να μεριμνήσουν με προσωπική τους ευθύνη, ώστε να γίνει οπτικός έλεγχος για την ορθότητα των ενδείξεων των αιτήσεων-δηλώσεων που περιλαμβάνονται στις μηχανογραφικές καταστάσεις με βάση τα έντυπα αντίγραφα των αιτήσεων-δηλώσεων που διατηρεί το σχολείο και παράλληλα το Π.Σ. myschool.

Το υπουργείο Παιδείας στις εγκυκλίους επισημαίνει ότι κατά τον οπτικό έλεγχο πρέπει να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή και να τηρηθούν πιστά οι σχετικές οδηγίες, όπως περιγράφονται παρακάτω.

Για το λόγο αυτό, θα αναγράφεται στο τέλος της κατάστασης το ονοματεπώνυμο των καθηγητών που πραγματοποίησαν τον οπτικό έλεγχο με τις υπογραφές τους, καθώς και το ονοματεπώνυμο και η υπογραφή του Διευθυντή του σχολείου.

Οδηγίες Οπτικού Ελέγχου.

Ο οπτικός έλεγχος περιλαμβάνει τη σύγκριση των στοιχείων των καταστάσεων που σας αποστέλλουμε με τα στοιχεία που υπάρχουν στo Π.Σ. myschool, καθώς και στα έντυπα αντίγραφα των αιτήσεων-δηλώσεων.

Συγκεκριμένα αναφορικά με τις ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ , θα πρέπει να φροντίσετε ώστε:

Συνέχεια του άρθρου: εδώ

[ Συνέχεια του άρθρου στο: esos.gr ]

Comments are closed.