Open Close

Βρες Δουλειά Τώρα..!

Το πρώτο εξειδικευμένο workshop συμβουλευτικής καριέρας της φετινής σειράς Career Workshop Series (CWS 2016) που ξεκινάει από την Αθήνα. Role playing, social media branding, τεχνικές στοχευμένου cv και οτιδήποτε χρειάζεται κάποιος για να βρει δουλειά και να στήσει μια εύστοχη στρατηγική καριέρας.

Η εύστοχη ένταξη στην αγορά εργασίας αλλά και η επιτυχημένη εξέλιξη της καριέρας μας είναι ένα σύνθετο πλέγμα παραμέτρων το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στα εφόδια μας, αλλά και στο που και πως θα αξιοποιήσω τα προσόντα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να διεκδικήσω με επιτυχία μία θέση στη σκληρή αγορά εργασίας του σήμερα.

Διαβλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες των νέων αλλά και τις δυσκολίες ένταξης στην αγορά εργασίας, ο τομέας Συμβουλευτικής Καριέρας της εταιρείας EMPLOY, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά την υλοποίηση των εξειδικευμένων εργαστηρίων Career Workshop Series (CWS)TM .
Το εργαστήριο απευθύνεται σε φοιτητές, ανέργους, νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, καθώς και σε όσους αναζητούν αλλαγή επαγγελματικής πορείας. Τα εργαστήρια γίνονται με περιορισμένο αριθμό ατόμων και θα πρέπει να επισημανθεί πως για πρώτη φορά πανελληνίως δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα εργαστήρι συμβουλευτικής καριέρας, εξατομικευμένο και σχεδιασμένο με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες των συμμετεχόντων.
Το συγκεκριμένο workshop παρέχει στοχευμένη ενημέρωση σε θέματα συμβουλευτικής καριέρας, από την απλή σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος ή την αποτελεσματική παρουσία στη συνέντευξη επιλογής προσωπικού, μέχρι και σε σύγχρονες συμβουλές για την εύστοχη αξιοποίηση του Self and Social Branding στην ατομική μας στρατηγική. Στο τέλος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μέσα από ένα πρακτικό και διαδραστικό workshop, συγκεκριμένες και πρακτικά εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες και όχι γενικά πλαίσια και επιμέρους πληροφορίες.

Πληροφορίες: http://www.e-employ.gr/el/epomenes-draseis/draseis-symvouleftikis-karieras/item/544-job-now

Comments are closed.