Open Close

Προσλήψεις νηπιαγωγών

Νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμος και καλλιτεχνικών θα απασχοληθούν στα πλαίσια του έργου του ΕΚΠΑ «Ανάπτυξη πρακτικών προώθησης του γραμματισμού των νηπίων μέσα από την ατομική και ομαδική συμμετοχή τους σε καταστάσεις παιχνιδιού οργανωμένες σε παιδικούς σταθμούς και Εναλλακτικές Μορφές Αξιολόγησης».

Οι θέσεις

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ
Νηπιαγωγοί 8
Βρεφονηπιοκόμος 1
Καλλιτεχνικών 1

 

Η διάρκεια της σύμβασης

Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την υπογραφή της έως 31.8.2015. Η σύμβαση δύναται να παραταθεί μέχρι την ολοκλήρωση του ερευνητικού προγράμματος.

Τα χρήματα (προτεινόμενη αμοιβή)

Νηπιαγωγοί:  Η συνολική μικτή αποζημίωση ανά ανθρωπομήνα είναι 1.400€, συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων. Η αποζημίωση θα καταβάλλεται είτε συνολικά / είτε και τμηματικά, με την έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών.

Καλλιτεχνικών:  1.160€ μικτή αποζημίωση

Βρεφονηπιοκόμος: 1.160€ μικτή αποζημίωση

Τόπος εργασίας

Παιδικοί σταθμοί Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ

Αίτηση μέσω email

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να μελετήσουν τη σύντομη περιγραφή του έργου (βλ. Παράρτημα Ι), να λάβουν υπόψη τα προσόντα που απαιτούνται για κάθε ειδικότητα, όπως περιγράφονται παρακάτω, και να εκδηλώσουν  το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την Πρόταση (βλ. Παράρτημα 2) την οποία αποστέλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνσηrc@elke.uoa.gr, με συνημμένο αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και σκαναρισμένα αντίγραφα πτυχίων, δικαιολογητικών, βεβαιώσεων, συστατικών επιστολών και οτιδήποτε άλλο κρίνεται σκόπιμο κατά την κρίση των υποψήφιων προς απόδειξη των προσόντων τους.

Καταληκτική ημερομηνία 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 (27/02/2015). Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις που θα παραληφθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Ε.Κ.Π.Α. (rc@elke.uoa.gr) μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία. O Ε.Λ.K.Ε. του Ε.Κ.Π.Α. ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο παράδοσης και το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που θα αποσταλούν στην παραπάνω διεύθυνση (κενά μηνύματα, ελλιπή στοιχεία, κτλ.).

Περισσότερες πληροφορίες 

Στην προκήρυξη

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr

Comments are closed.