Open Close

Δωρεάν Σεμινάριο: «Τουρισμός και Τουριστικές Υπηρεσίες» από το Παν. Αιγαίου

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στα πλαίσια του έργου Μονάδες Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)1, διοργανώνει Σεμινάριο Επιμόρφωσης με θέμα «Τουρισμός και Τουριστικές Υπηρεσίες: Οι δυνατότητες του Διαδικτύου και οι ευκαιρίες που δίνουν οι τεχνολογίες ανοικτού λογισμικού (Φεβρουάριος – Μάρτιος 2015)».

(ημερομηνία ανακοίνωσης:Χίος, Φεβρουάριος 2015,url:http://goo.gl/1WV7d4)

Το σεμινάριο περιλαμβάνει έξι (6) διαλέξεις και θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στο Υπολογιστικό Κέντρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Παν. Αιγαίου (Μιχάλειο Κτίριο, ισόγειο) και, κατά περίπτωση, στην αίθουσα Τηλεδιασκέψεων της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Παν. Αιγαίου (Μιχάλειο Κτίριο, 1ος Όροφος).

Ωστόσο, ένας (μικρός) αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο που δεν διαμένουν στη Χίο (διαμένουν σε άλλα νησιά ή στην ηπειρωτική Ελλάδα), και θα επιλεγούν, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως, από τον υπολογιστή τους, επισκεπτόμενοι ένα σύνδεσμο που θα τους κοινοποιηθεί. Η ημερομηνία έναρξης του Σεμιναρίου είναι η Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 (ωρα 16:00) και η ημερομηνία ολοκλήρωσής του, η Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015.

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση εδώ.

Comments are closed.