Open Close

Ποιος είναι ο νέος διευθυντής του γραφείου του αν. υπουργού Παιδείας

O δάσκαλος Χρήστος Πιλάλης, τίθεται και τυπικά πλέον στη θέση του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας κ. Κουράκη.

Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1966. Είναι εκπαιδευτικός και συντάκτης σκακιστικών στηλών σε καθημερινές εφημερίδες. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην στατιστική και στην εκπαίδευση. Διετέλεσε μέλος της ΕΓ, της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, της Γραμματείας του Ινστιτούτου Ν.Πουλαντζάς, του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, των διοικήσεων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, έφορος στο σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ και αντιπρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Αττικής.
Από το 2000 μέχρι σήμερα είναι μέλος του Προεδρείου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Έχει διδάξει το σκάκι σε σκακιστικούς συλλόγους, σε δημόσια σχολεία και στη Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων. Είναι μέλος της Επιτροπής Σχολικού Σκακιού της Διεθνούς Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE). Σκακιστής με διεθνή αξιολόγηση και Διεθνής Διαιτητής της FIDE από το 1991.

Comments are closed.