Open Close

Θέσεις για εκπαιδευτικούς

Η ΕΤΑΙΡΙΑ My Kid ζητά συνταξιούχο από Νοτιοδυτικά Προάστια, κάτοχο ΙΧ ως Εξωτερική Συνεργάτη, με εμπειρία στη διαπαιδαγώγηση παιδιών για τετράωρη πρωινή απασχόληση σχετική με την προώθηση καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος. Προσφέρονται: συστηματική εκπαίδευση, προκαθορισμένα ραντεβού υψηλές αποδοχές, έξοδα βενζίνης.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Δασκάλα για παράλληλη στήριξη σε Δημοτικό, για παιδί 7 ετών στην Ελευσίνα. Απαραίτητα: μεταφορικό μέσο, δίδεται και αμοιβή. 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Καθηγητής Χημείας Α΄, Β’, Γ” Λυκείου με εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε ιδιαίτερα μαθήματα ή φροντιστήριο για συνεργασία με φροντιστηριακό οργανισμό. 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Καθηγητές για το μάθημα Α.Ο.Θ με εμπειρία 3 ετών τουλάχιστον σε ιδιαίτερα μαθήματα ή φροντιστήριο για συνεργασία με φροντιστηριακό οργανισμό.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Καθηγητές ειδικοτήτων για μαθήματα ΕΠΑΛ – Ψυκτικών – ΜΕΚ στοιχεία μηχανών, για συνεργασία με φροντιστηριακό οργανισμό. Βιογραφικά 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος και άνω, από νεοσύστατο φοιτητικό φροντιστήριο, με δυνατότητα εργασίας από το χώρο τους. 

Ο ΟΜΙΛΟΣ So Easy στην περιοχή της Νέας Ιωνίας ζητά Καθηγητές Ισπανικών, Ιταλικών και Κινέζικων, με γνώση Η/Υ. Απόφοιτοι αντίστοιχης φιλολογίας, 3ετή προϋπηρεσία και άδεια διδασκαλίας. 

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Γερμανικών ζητείται από κέντρο ξένων γλωσσών στην περιοχή Ζωγράφου, για νεοσύστατο τμήμα μαθητών Δημοτικού Α1 επιπέδου γλωσσομάθειας.

Ο ΟΜΙΛΟΣ So Easy ζητά Kαθηγητές Iταλικών, για διδασκαλία στην περιοχή του Πειραιά. Απόφοιτοι Iταλικής φιλολογίας, άδεια διδασκαλίας, 3ετη προϋπηρεσία. 

 

Comments are closed.