Open Close

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2019

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2019

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων είναι μια ετήσια εκστρατεία που ξεκίνησε το 2016 και έχει ως στόχο την προώθηση της ΕΕΚ μέσω ενός συνδυασμού εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Η εκστρατεία φέρνει σε επαφή τους φορείς εκπαίδευσης και κατάρτισης, τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, τις δημόσιες αρχές, τις επιχειρηματικές οργανώσεις, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και το ευρύτερο κοινό, προκειμένου να αναδείξει τα οφέλη της ΕΕΚ και τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

«Το κεντρικό θέμα της φετινής εκστρατείας μας είναι: EEK για όλους — Δεξιότητες για ολόκληρη τη ζωή» δηλώνει η Marianne Thyssen, Επίτροπος αρμόδια για την απασχόληση, τις κοινωνικές υποθέσεις, τις δεξιότητες και την κινητικότητα του εργατικού δυναμικού. «Και αυτό, γιατί επιθυμώ η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση να αποτελεί πρώτη επιλογή τόσο για τους νέους όσο και για τους ενήλικες. Πιστεύω ακράδαντα ότι η ΕΕΚ συνιστά εφαλτήριο για μια καρποφόρα σταδιοδρομία και για μια ζωή με πληρότητα».
Δηλώστε συμμετοχή εδώ https://ec.europa.eu/eures/public/el/news-articles/-/asset_publisher/QOSmqQGuvdnC/content/european-vocational-skills-week-2019-promotes-lifelong-vocational-education-and-training?inheritRedirect=false&redirect=https%3A%2F%2Fec.europa.eu%2Feures%2Fpublic%2Fel%2Fnews-articles%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_QOSmqQGuvdnC%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3D_118_INSTANCE_U2TwYOTdC3eS__column-1%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D4&_101_INSTANCE_QOSmqQGuvdnC_backLabelKey=news.articles.back.to.list&_101_INSTANCE_QOSmqQGuvdnC_showAssetFooter=true

SumvouleutikiElearing

Comments are closed.