Open Close

Το πρόγραμμα του CERN για πρακτική άσκηση φοιτητών

Μία από τις βασικές αποστολές του CERN είναι η εκπαίδευση. Οι επαγγελματίες τους απολαμβάνουν πολύ να μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους με φοιτητές που είναι αφοσιωμένοι και παθιασμένοι με τον τομέα που έχουν επιλέξει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για μάθηση από την πρακτική άσκηση. Όταν η δε αυτή η πρακτική άσκηση γίνεται σε μια παγκοσμίου φήμης οργάνωση και κέντρο επιστημονικής αριστείας, ακόμα καλύτερα. Εάν είστε πτυχιούχος της Διοίκησης και αναζητάτε πρακτική άσκηση ή μέρος για να ολοκληρώσετε το τελικό σας έργο, θα μπορούσατε να περάσετε 2 έως 12 μήνες στο CERN κατά τη διάρκεια των σπουδών σας (Bachelor ή Master). Εάν το πανεπιστήμιό σας απαιτεί ή σας ενθαρρύνει να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης, φανταστείτε να το κάνετε αυτό στο CERN στη Γενεύη.

Είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματική εμπειρία. Στην πραγματικότητα, είναι ένα φοιτητικό πρόγραμμα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στη Γη και μια εντυπωσιακή προσθήκη στο βιογραφικό σας!

Θα μπορούσε να είναι σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα πεδία: μετάφραση, ανθρώπινοι πόροι, προηγμένη γραμματειακή εργασία, διοίκηση επιχειρήσεων, υλικοτεχνική υποστήριξη, νομική, χρηματοοικονομική, λογιστική, βιβλιοθήκη και επιστήμη των πληροφοριών, διαχείριση μηχανικών, επικοινωνία επιστήμης, εκπαίδευση, οπτικοακουστικός τομέας, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, ψυχολογία, έλεγχος είναι μερικά από τα παραδείγματα των πολλών τομέων στους οποίους οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα μάθουν και θα συνεισφέρουν τις γνώσεις τους.

Αναλυτικές πληροφορίες http://www.mladiinfo.eu/2019/07/29/internship-in-cern/

Comments are closed.