Open Close

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (Ν. 4611/2019)

Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων συνεχίζει τη λειτουργία του, με την αποστολή Πληροφοριακών κειμένων της θεματικής ενότητας «Εργασιακά θέματα».

Σας παραθέτουμε το κείμενο για τις νέες ρυθμίσεις που περιέχονται στον Ν. 4611/2019 και αφορούν στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων κατά τη διανομή και μεταφορά προϊόντων και αντικειμένων. Πρόκειται για ρυθμίσεις που θεσπίζουν, μεταξύ άλλων, και τις υποχρεώσεις του εργοδότη να αναγγείλει ηλεκτρονικά στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που χρησιμοποιείται από τον εργαζόμενο, να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα συντήρησης του οχήματος και να εφοδιάζει, με αποκλειστικά δικές του δαπάνες, τον εργαζόμενο με τον κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας. Σας επισυνάπτουμε επίσης τις φόρμες επικοινωνίας για πιθανή υποβολή εκ μέρους σας ερωτημάτων, διευκρινίζοντάς σας ότι για τη διευκόλυνση όλων μας, είναι αναγκαίο η διατύπωση των ερωτημάτων να γίνεται κάθε φορά μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ (ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ)

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ)

Comments are closed.