Open Close

Απονομή βραβείων και επαίνων για τον μαθητικό διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους: «Διακόσια Χρόνια από το 1821»

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων η τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών επαίνων παρουσία του  Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιου στους/στις μαθητές/ριες που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Διακόσια Χρόνια από το 1821».

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, από τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του ΥΠΠΕΘ σε συνεργασία με την Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού για την επέτειο των διακοσίων ετών από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα το 1821.

Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν η συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλάμβανε επίσκεψη στην ιστορική περιοχή της Σπάρτης, του Μυστρά και της Μονεμβασίας.

Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων ευχαριστεί θερμά όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/ριες στον διαγωνισμό και συγχαίρει τους/τις διακριθέντες/είσες, τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αποτελεσματικά την όλη προσπάθεια και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών.

Ευχαριστεί επίσης για τη συνδιοργάνωση την Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας και τα μέλη της Κοινής Επιτροπής Εργασίας του Μνημονίου Συνεργασίας της Γ.Γ.Θ. και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους (βίντεο) με θέμα: «Διακόσια Χρόνια από το 1821» – σχ. έτος 2018-2019

Βραβεύσεις για τον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Διακόσια Χρόνια από το 1821″ 

Comments are closed.