Open Close

Το ThinkBiz Academy 2019 είναι εδώ για σένα με τις πιο hot θεματικές!

mountaki1

Το ThinkBiz Academy 2019 πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ένα event διαδραστικό, καινοτόμο και νεανικό. Ένα event που έχουμε ανάγκη.

Το ThinkBiz Academy 2019 έχει θέμα το «Elevator Catalyst» και στόχος είναι ο καθένας μέσα από αυτό το πολύ βιωματικό διήμερο να ανακαλύψει τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, να μάθει νέα και πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα, να ψαχτεί, και να θελήσει να εξελιχθεί ρισκάροντας.

Η πρόεδρος του ThinkBiz και Head Organizer του ThinkBiz Academy, Κωνσταντίνα Μουντάκη, μας έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

  • Πείτε μας λίγα λόγια για τη διοργάνωση και τους στόχους του ThinkBiz

 Το ThinkBiz Academy 2019 είναι ένα 2ήμερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, που πραγματοποιείται φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά 17&18 Μαΐου στην OTEAcademy. Στόχος του είναι να δώσει στους νέους μια 360° βιωματική εμπειρία και να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τον επιχειρηματικό χώρο κάνοντας τη θεωρία πράξη.

  • Τι πρόκειται να δούμε στο φετινό ThinkBiz; (workshops, mock-up interviews;)

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδραστικές ομιλίες και workshops, 1on1 interviews, fire chats και panels.  Επίσης, μπορούν να συμμετάσχουν σε open discussions, προσομοιώσεις συνεντεύξεων και πολλά interactive επιχειρηματικά happenings, να πάρουν συμβουλές για συνεντεύξεις, linkedin και βιογραφικό, να κάνουν networking με εταιρείες, startups, φοιτητικούς οργανισμούς ή άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και φυσικά να βρουν τον καταλύτη τους.

  • Ποιοι μπορούν να το παρακολουθήσουν;

 Το ThinkBiz Academy είναι ανοιχτό σε κάθε νέο 18 έως 30 ετών, που τον ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα και οι τομείς γύρω από αυτή, έχει όρεξη και πάθος, θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και δεν φοβάται να ρισκάρει.

  • Τι πρόκειται να μάθει κάποιος παρακολουθώντας τις ομιλίες και τα workshops;

Βασικός σκοπός του συνεδρίου είναι ο συμμετέχων να κατανοήσει καλύτερα τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και να βρει τον δικό του “Elevator Catalyst”, το ερέθισμα εκείνο που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Έτσι θα έχει την δυνατότητα μέσα από workshops και ομιλίες που τον ενδιαφέρουν, με θεματικές όπως marketing, recruiting, smart cities, blockchain, τουρισμός, soft skills, νέες τεχνολογίες και πολλά άλλα, να λάβει τις απαραίτητες εμπειρίες προκειμένου ο ίδιος να καταφέρει να βελτιωθεί και προσωπικά και επαγγελματικά.

  • Στην αρχική σας σελίδα βλέπουμε τη φράση Welcome to the «Elevator Catalyst», θέλετε να μας πείτε λίγα λόγια γι’αυτό;

Ο φετινός μας υπότιτλος είναι “Elevator Catalyst”!
Πρέπει να ρισκάρεις για να εξελιχθείς. Να καινοτομείς για να πετύχεις.

Ο καταλύτης είναι η ουσία που αυξάνει την ταχύτητα μιας χημικής αντίδρασης.
Ανακάλυψε τί είναι αυτό που καταλύει τα πράγματα μέσα σου, αλλά και πώς εσύ ο ίδιος μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα γύρω σου.
#FindYourCatalyst 

Φέτος καλούμε λοιπόν, κάθε νέο να βρει τον δικό του καταλύτη, την εμπειρία εκείνη που θα αποκομίσει από το συνέδριό μας, που θα τον οδηγήσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

*Μην ξεχάσεις να κλείσεις το εισιτήριό σου για το 3ο ThinkBiz Academy εδώ! Συντονίσου στο site και στην σελίδα του ThinkBiz στο Facebook για όλες τις νεότερες εξελίξεις!

2018

Comments are closed.