Open Close

4 άτομα με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών εγκρίνει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος φυσικών προσώπων για τη σύναψη τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «PHOTOXENS που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της «Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Νικόλαο Βάϊνο, του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Θέση 1-2
Απαραίτητα προσόντα:
- ΠΕ Χημείας ή άλλο ισότιμο και αντίστοιχο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής
- Κάτοχος ΜΔΕ σε αντικείμενο συναφές με το υπό ανάθεση έργο
- Εργαστηριακή εμπειρία σε αντικείμενο συναφές με το υπό ανάθεση έργο
- Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
- Συνέντευξη

Θέση 3
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο ΠΕ Βιολογίας ή άλλο ισότιμο και αντίστοιχο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής
- Εν ενεργεία μεταπτυχιακοί φοιτητές σε ΜΔΕ συναφές με το γνωστικό αντικείμενο του υπό ανάθεση έργου
- Εμπειρία στα παρακάτω αντικείμενα: α) Σήμανση βιομορίων με ραδιοϊσότοπα, β)Γνώσεις μοριακής κλωνοποίησης, γ)Μελέτες RNA και RNA-RNA αλληλεπιδράσεων, δ)Εμπειρία σε in vitro μεταγραφή και επιλογή in vitro selection (SELEX), ε)Απομόνωση και καθαρισμός DNA και RNA, ζ)Μελέτες δέσμευσης μικρών προσδετών, η) Ηλεκτροφόρηση νουκλεϊκών οξέων και πρωτεϊνών
- Γνώση της Αγγλικής γλώσσας
- Συνέντευξη

Θέση 4
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο ΠΕ Επιστήμης των Υλικών ή άλλο ισότιμο και αντίστοιχο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής
- Αποδεδειγμένη εργαστηριακή εμπειρία στα αντικείμενα μικορεπεξεργασίας υλικών, χαρακτηρισμού υλικών και ανάπτυξη φωτονικών διατάξεων. Επιθυμητές οι δημοσιεύσεις στο πεδίο.
- Γνώση της Αγγλικής γλώσσας
- Συνέντευξη

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών, τηλέφωνο 2610-969911, ή στο e-mail: vainos@upatras.gr (link sends e-mail).

Σχετικός σύνδεσμος:
http://research.upatras.gr

Πηγή: http://career.duth.gr

Comments are closed.