Open Close

Θέσεις εργασίας σε τεχνικές Εταιρείες στην Ελλάδα

Ζητείται Μηχανικός από την τεχνική εταιρεία «Μ&Κ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Ε.» με εργοταξιακή εμπειρία στα δημόσια έργα. Αποστολή βιογραφικών στο email: mitkal.ae@gmail.com(link sends e-mail)

Ζητείται άτομο με καλή γνώση GIS για συνεργασία με Μελετητικό Γραφείο στο Κέντρο. Παρακαλώ στείλτε άμεσα στοιχεία σας και Τηλ επικοινωνίας στο Mail serkhu@yahoo.com(link sends e-mail)

Τεχνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα που δραστηριοποιείται σε έργα εξοικονόμησης ενέργειας ενδιαφέρεται να προσλάβει για μερική ή ολική απασχόληση Μηχανικό ΑΕΙ -ΤΕΙ απόφοιτο η τελειόφοιτο για υποστήριξη και συνεργασία σε έργα μελετών και κατασκευών στους τομείς του οδοφωτισμού και των φωτοβολταικών σταθμών.Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικά στο e-mail: interote@otenet.gr(link sends e-mail)

Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ζητείται για επιθεωρητής συστημάτων ISO. Άριστη γνώση Η/Υ και αγγλικών, επιθυμητή προϋπηρεσία και μεταφορικό μέσο, προτιμητέος από ανατολική Θεσ/νίκη. info@theodynamics.gr(link sends e-mail)

Η Natural Power Systems, εταιρεία με δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, αναζητά σχεδιαστή κτιρίων. Μερικά από τα καθήκοντα της θέση είναι: Δημιουργία κατόψεων και μακετών Σχεδιασμός παραγωγικών μονάδων Οι ενδιαφερόμενοι όπως στείλουν το βιογραφικό τους στο mail: admina@naturalpowersystems.de(link sends e-mail) με την ένδειξη: DES2018

Η Natural Power Systems, εταιρεία με δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, αναζητά αρχιτέκτονα. Μερικά από τα καθήκοντα της θέση είναι:Σχεδιασμό κτιρίων και παραγωγικών εγκαταστάσεων Συνολική διαχείριση και επίβλεψη έργου Αναζήτηση νέων χώρων Οι ενδιαφερόμενοι όπως στείλουν το βιογραφικό τους στο mail admina@naturalpowersystems.de(link sends e-mail) :, με την ένδειξη: ARC2018

Τεχνική Εταιρεία, ζητεί Πολιτικό Μηχανικό Α.Ε.Ι. για μερική απασχόληση με άριστη γνώση AutoCAD, Αποστολή βιογραφικού: mmoraitou@gmail.com(link sends e-mail)

Ζητείται Αρχιτέκτονας Μηχανικός (όχι απαραίτητα μέλος του Τ.Ε.Ε.) για μόνιμη εργασία σε Μελετητικό – Κατασκευαστικό Γραφείο στην Αμοργό. Απαραίτητα προσόντα: Καλή εμπειρία στο σχεδιασμό και την επίβλεψη κτιριακών έργων – Πολύ καλή γνώση Αγγλικής & Γαλλικής Γλώσσας – Δίπλωμα οδήγησης. Στοιχεία επικοινωνίας / αποστολής βιογραφικών: Τηλ/Fax: 2285071554 Email: aponas@otenet.gr(link sends e-mail)

Πηγή: https://portal.tee.gr

Comments are closed.