Open Close

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

Χωρίς τίτλο

Η Αναστασία Παμουκτσόγλου γεννήθηκε στο Πειραιά, από γονείς Μικρασιάτες.
Είναι διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης. Υπηρέτησε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ως Πάρεδρος. Σε όλη της τη ζωή ενδιαφέρεται και μελετά την Παιδεία.
Σήμερα, συμμετέχει ως Γραμματέας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας και συνεργάζεται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και Συμβουλευτικούς Φορείς που υποστηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ώστε να αντιμετωπίσουν επαγγελματικά, κοινωνικά ή ψυχολογικά θέματα ή/και να επιλέξουν συνειδητά και υπεύθυνα επαγγελματική κατεύθυνση και δίνει διαλέξεις στην «Φιλοσοφική και Κοινωνική Συμβουλευτική».

Ύστερα από δεκαοκτώ επιστημονικά βιβλία το πρώτο της μυθιστόρημα: «Που πήγαν οι διανοούμενοι», αναζητά την αλήθεια στην καθημερινότητα της εκπαίδευσης.
Το βιβλίο είναι ένα πολιτικό – κοινωνικό μυθιστόρημα.
Είναι ένα βιβλίο που μιλά για σοβαρά ζητήματα με αστείο τρόπο.
Για το Πανεπιστήμιο. Τους Ανθρώπους. Η ηρωίδα του βιβλίου προσπαθεί να απαντήσει σε ένα σκληρό ερώτημα: Που είναι οι διανοούμενοι, σήμερα.
Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, υπάλληλοι, δάσκαλοι, φοιτητές, πολιτικοί παράγοντες, γονείς και συνδικαλιστές, διαπλέκονται στη ζωή των ανθρώπων και στο νόημα που δίνουν στον πανεπιστημιακό μικρόκοσμο.
Ποιος ή ποια είναι ο σωστός; Ποιος αποφασίζει για την σωστή ή λάθος απόφαση;
Ποιος υποστηρίζει ότι πάση θυσία η επιτυχία και η διαπλοκή είναι ο στόχος; Ο αναγνώστης ίσως δει τον εαυτό του να καθρεπτίζεται στις καταστάσεις.
H E.Γ.Ε. Παράρτημα Αχαρνών προσφέρει το μυθιστόρημα της Αναστασίας Παμουκτσόγλου «Που πήγαν οι διανοούμενοι» ως συνδρομή για τους σκοπούς της Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών και Φυλής. Οι φίλες και οι φίλοι που ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν μαζί μας.
Το βιβλίο δεν πωλείται στα βιβλιοπωλεία. Όσες φίλες και φίλοι το θέλουν ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο Facebook (ΕΓΕ Παράρτημα Αχαρνών), Messenger (ΕΓΕ με ζωντάνια, άποψη και δυναμισμό) ή στα τηλέφωνα 2102433407 6937161996 κ. Σοφία. Το στέλνουμε και με αντικαταβολή.

Comments are closed.