Open Close

Ανακοίνωση βαθμολογίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2017 για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Λέσβου και της Χίου.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Διευθύνσεων ΔΕ Λέσβου και Χίου, που αναβλήθηκαν λόγω σεισμών και ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 3-7-2017,  προγραμματίζεται να ανακοινωθούν ως εξής:

- την Παρασκευή 7-7-2017, περί τις 13:00 μ.μ. θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των ΕΠΑΛ

- τη Δευτέρα 10-7-2017, περί τις 13:00 μ.μ. θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των ΓΕΛ.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι (ΕΠΑΛ και ΓΕΛ την αντίστοιχη μέρα) θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι ανωτέρω υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14-7-2017, όπως όλοι οι υποψήφιοι. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Τέλος, γνωστοποιείται ότι η πολιτική ηγεσία μεριμνά για την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης, προκειμένου να αποδοθεί ειδικό ποσοστό θέσεων αριθμού εισακτέων, για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις κατά περίπτωση δυσμενείς συνθήκες που υπέστησαν λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας.

Comments are closed.